Нашата кауза

 

20% от таксите на събитието ще бъдата дарени за нашата кауза.

От 2018-та година насам BIODERMA подкрепя „Училище без граници“ – инициатива на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“, чиято цел е да предостави на децата, преминаващи през онкологично лечение, възможност да продължат обучението си в болнична среда. Годишно над сто деца чуват страшната диагноза и започват битка за живота си. В този труден път, те биват лишени от своите приятели, социален живот и образователен процес, тъй като от 2017-та година болничните училища в страната са закрити. „Училище без граници“ предоставя таблети, лицензи за дигитална платформа и професионална подкрепа от болнични преподаватели, така че малките пациенти да не изостават от учебния материал и да нормализират ежедневието си. През 2018-та година BIODERMA дари на проекта 10% от печалбата от продажбите на слънцезащитни продукти.

От 2019-та година BIODERMA дарява на „Училище без граници“ 20% от средствата от такси за участие в BIODERMA Women’s Run. Комуникацията на събитието е всеобхватна и цели да разпространи каузата на Сдружението до възможно най-широка публика. Лице на кампанията е актрисата Ирмена Чичикова.

ПОВЕЧЕ ЗА СДРУЖЕНИЕ „ДЕЦА С ОНКОХЕМАТОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ“

Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ (СДОХЗ) е организация, създадена от родители на деца с онкохематологични заболявания, техни близки и съмишленици. Регистрирано е през 2010 г. и вписано в ЦР на ЮЛНЦ за общественополезна дейност под № 201012222006. Притежава лиценз за предоставяне на социални услуги за деца, издаден от ДАЗД и е регистриран доставчик на социални услуги към АСП. Пълноправен член е на Международната конфедерация на организации на родители на деца с рак – CCI, обединяваща 181 организации от 90 държави.

Научете повече на www.decaohz.org

Title Partner

Institutional Partners

https://institutfrancais.bg/

Event Partners

Media partners

http://dnevnik.bg
http://cosmopolitan.bg
http://darikradio.bg
http://glamour.bg/
http://momichetata.com
https://divamagazine.bg/
https://programata.bg/
http://boulevardbulgaria.bg

Charity partner